Elkezdődött az Underworld 5 forgatása

1
420

Underworld_BeckingsaleA legtöbb filmrajongó önkéntelenül is húzni kezdi a száját a “reboot” szót olvassa, pedig remek alkotások fűződnek ehhez kifejezéshez, elég ha csak a Christopher Nolan féle A sötét lovag trilógiát megemlítjük. Egyes sorozatot pedig kifejezetten reboot-ért kiáltanak, köztük az Underworld is, amely a remekül sikerült 2003-as nyitófilmjének sötét, gótikus hangulatával egycsapásra megszerezte a vámíprok-farkasemberek és egyéb misztikus lények iránt rajongók szívét. A folytatások azonban erőtlen és izzadtságszagú forgatókönyvekkel egyre mélyebbre süllyedő színvonalat mutattak, míg végül maguk az alkotók is úgy döntöttek, reboot-olni kell a franchise-ot.
Tavaly legalábbis így volt, aztán sorra derültek ki a “reboot”-tal kapcsolatos infók: visszatér a franchise főszereplője, Kate Beckinsale. Visszatér Selene társát alakító Theo James. És Tobias Menzies, Lara Pulver és Charles Dance..
Na, ennyit a reboot-ról.
Lényeg a lényeg, a Underworld 5 – az Imdb-n Underworld: Next Generation-ként írják, de ez nem megerősített cím – forgatása elkezdődött, és 10 hét alatt le is fogják zavarni így a jövő elején már várhatunk is belőle anyagokat. Kíváncsian várjuk, vajon az “új generáció” milyen újításokat hoz a franchise életébe…

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ