Egy újabb, hosszú ideje problémás film ért révbe: a 2013-as Tűzgyűrű folytatását már az első film bemutatója óta tervezgették, 2014-ben már trilógiáról beszéltek, 2015-ben pedig már forgatás kezdete is ki volt tűzve, amikor a Legendary váratlanul bejelentette, hogy törölte a filmmel kapcsolatos terveit.
A változást egy kínai befektetőcég, a Dalian Wanda Group hozta el, aki a stúdióval egyesülve újra sínre tette a projektet.
A mai nap pedig John Boyega, a film új főszereplője az Instagram oldalára posztolt egy képet, amin a Pacific Rim: Maelstrom szépen bekötött forgatókönyve látható, az alábbi kísérőszöveggel:

“Ma van az első napom a Pacific Rim-en. Egy nagyszerű kaland előtt állok.”

John Boyega a filmben Idris Elba, az első Tűzgyűrű film főszereplőjének fiát alakítja, mellette pedig Scott Eastwood, Tian Jing, Levi Meaden és Cailee Spaeny lesznek az újoncok a csapatban. A régi szereplők közül Charlie Hunnam időzítési problémák miatt biztosan nem tér vissza, Ron Perlman, Charlie Day, Rinko Kikuchi és Burn Gorman visszatérésére azonban továbbra is számíthatunk – igaz, hivatalosan még egyikük sem megerősítve.

A rendezői teendőket Guillermo del Toro-tól Stephen S. De Knight veszi át, a sztoriról egyelőre nem ismert, így nem tudni, hogy Del Toro már megkezdett munkáját folytatják, vagy teljesen elöről indítják az egészet.

A Pacific Rim: Maelstrom (utóbbi szó örvényt, forgatagot jelent) bemutatója 2018. február 23-ra van kitűzve.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..