A Wolverine 3-al kapcsolatban több casting hír is megjelent mostanában (Boyd Holbrook lesz a főgonosz, Stephen Merchant, Richard E. Grant és Eriq La Salle pedig egyelőre nem ismert szerepekben lesz jelen) azt azonban valahogy elfelejtették hivatalosan is közzétenni, hogy már el is kezdődött a film forgatása. Simon Kinberg producer tegnap nem csupán ezt erősítette meg, de azt a nagyszerű hírt is, miszerint a filmet valóban korhatárosra, azaz R-rated besorolásúra készítik. Köszönjük, Deadpool!

“Egy teljesen másféle, nagyon radikális, merész Wolverine lesz, amilyet még egyik filmben sem láttatok. Patrick Stewart szerepléséről nem mondhatok sokat, de azt elismerem, hogy benne volt a tervekben. A film a jövőben játszódik, és ahogy arról már többen is beszámoltak, R-rated lesz. Igen erőszakos, western-szerű hangulata lest. Egy nagyon Cool, az eddigiektől nagyon különböző film lesz.” – nyilatkozta Kinberg.

A Old Man Logan teória továbbra sincs megerősítve, azonban minden egyes eddig érkezett hír passzol a sztoriba, szóval elég valószínű hogy egy durva, poszt-apokaliptikus történetet láthatunk Hugh Jackman utolsó Rozsomák filmjében.

3 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ