Elizabeth Olsen lesz Skarlát boszorkány a Bosszúállók 2-ben

9
630

Elizabeth_Olsen_skarlat_boszorkanySamuel L Jackson már említette ugyan, de most Elizabeth Olsen is megerősítette hogy ő fogja játszani a Skarlát boszorkány-t az Avengers: Age of Ultron címet kapott következő Bosszúállók filmben. Kiderült az is, hogy Aaron Taylor-Johnson, akivel a “Godzilla-ban házaspárt alakítottak, most a testvére Higanyszál szerepét kapta.
“Játszottunk már férj és feleséget, most pedig egy ikerpár fogunk alakítani” – mondta a színésznő. “Bár a Godzillában nem volt túl sok közös jelenetünk, nagyon szeretem. Imádom a családját, és a gyerekeit is. Nagyon izgatott vagyok, hogy újra együtt dolgozhatunk. Azt hiszem, jó szórakozás lesz.”
Amikor megkérdezték a színésznőt, látott-e már valamilyen vázlatot Skarlát boszorkány karakteréről, a következőt válaszolta: “Nem, csak tudok róla.”


9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Én viszont tartok tőle, hogy egyrészt nem fogja tudni túlszárnyalni az első részt, másrészt rosszabb is lesz valamivel attól. Emlékezzünk csak a Transformers első részére, és az most hol is tart? 😛 De nagyon ne legyen igazam!!!
  Helyes csaj, szerintem passzol rá a szerep. 😉

 2. Szerintem itt valami elírás van. Skarlát boszorka és Higany X-men karakterek. Nem hinném, hogy a készülő új X-men film helyett a Bosszúállók 2-be raknák be ezeket a szereplőket.

 3. Igaz, hogy Magneto gyerekei, de az Angyalokhoz tartoznak. Mondjuk Higanyszál nem sokáig volt tag, mert “arra méltatlanra” válik (remélem ezt a kártyát kijátszák a filmben.) Sőt, a közelmúltban egész gonosszá változott a karaktere, még apján is túltett.

 4. Érdekes. Én személy szerint nem tartom okos ötletnek. Annyi negatív Marvel karakter van mint égen a csillag erre behoznak 2 X-Men-t.
  Remélem csak kacsa.

 5. Valóban az Angyalokhoz tartoznak? Ezt nem tudtam. Bocsánat. Én úgy tudtam, hogy nem épp a legpozitívabb karakterek. Skarlátnak amúgy mi a képessége?

 6. Nem tartom jó ötletnek.. Ez a hirtelen újítás semmi felvezetéssel kicsit sem illik bele a képbe. A Bosszúállókhoz többen is tartoznak, gondoljunk csak a képregény változatra. Tehát lehetne miből választani. De ha mégis mindenképpen x-men karaktert kell belegyömöszölni a történetbe, legalább olyanokat választhattak volna akik jobban beleillenek az események sorába. Na de mindegy is, nem keresem a szálkákat, hiszen ettől még izgatottan várom a kedvencem.
  A film minőségiségében és a szinészekben nem kételkedem, valószínűleg ezek ellenére is hozni fogja a megszokott és vitathatatlanul jól megszokott Marvel színvonalat!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..