Év elején még úgy tűnt, Eli Roth fogja rendezni a Meg című óriáscápás filmet, azonban nem sokkal később váratlanul leköszönt a projekttől, és jó ideig nem lehetett tudni, vajon mire készül az elsősorban horrorfilmjeiről ismert rendező.
Tegnap azonban kiderült, hogy az új filmje nem más, mint az 1974-es, Charles Bronson főszereplésével készült Bosszúvágy remake-je, aminek a főszerepében ezúttal Bruce Willis lesz látható.
A Bosszúvágy főszereplője egy teljes hétköznapi életet élő családos férfi, Paul Kersey, akinek feleségét egy nap egy brutális rablótámadásban meggyilkolják, a lánya pedig az események hatására teljes katatóniába süllyed. Nem sokkal később Paul egy kézifegyverhez jut, amely épp a zsebében lapul akkor is, amikor egy éjszaka őt is ki akarják rabolni. Egyetlen lövés, és Paul rájön, hogy mit kell tennie. Attól a naptól kezdve minden este a legveszélyesebb utcákat járja, és türelmesen várja, hogy megtámadják…
A Bosszúvágy remake terve már régóta az asztalon van, Bruce Willis pedig már az első forgatókönyvnél leszerződött a filmre. Bár a sztoriban néhány elemet megváltoztattak, az MGM az eredeti irányba akarja vinni a vinni a filmet, ami reményeik szerint egy új akció-franchise nyitódarabja lesz.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ