A múlt hétvége minden bizonnyal az összes Alien rajongónak pirossal volt bekeretezve a naptárában, hiszen most érkezett a mozikba a Prometheus folytatásaként, illetve az Alien filmek előzményként beharangozott Alien: Covenant.
Röviden és tömören összefoglalva úgy tűnik, mind a rajongók (kritikánk itt, érdemes végigfutni a hozzászólásokat is), mind a stúdió kissé csalódottan zárta a hétvégén. Hiába szerezte meg a film az elsőbbséget a hétvégi bevételi listán, a 36 milliós amerikai bevétel elmaradt a várakozásoktól, és meg sem közelítette a Prometheus öt évvel ezelőtti 51 milliós nyitóhétvégéjét. A 97 milliós büdzséből készült film valószínűleg azért nem lesz veszteséges, a nemzetközi piacokról eddig 81 milliót sikerült összehoznia, ha a Prometheus eredményeiből indulunk ki, olyan 300 millió körül fogja zárni a mozis futást.
A Galaxis Őrzői Vol. 2 csupán egy hajszállal lemaradva szerezte meg a második helyet, jelen pillanatban 732 milliónál tart az összbevételével.

6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem is csodálom, hogy kevesebben kíváncsiak rá. Imádtam az Alien 1-4 részeket, évente újra is nézem, de ez már egy kotyvasz. Az AVP sorozatokkal kezdődően jól el lett cseszve az egész történet, kb. ahány rész annyi elképzelés. Még a Prometheust el tudtam fogadni, még akkor is ha nem a Xenomorphokról szólt, és most azt a szálat is lógva hagyták. Mi lett a csajjal? Arról volt szó h elmegy az alkotók bolygójára. Én vártam a folytatást de ez a trailer azt sugallja, hogy köze nincs a dologhoz. Ránézésre ez egy Alien 1 remake jellemtelen szereplőkkel.

  2. A Prometheust lezárták egy 5 perces mini klippel, hogy David hibernálja Shaw-t és az alkotók bolygójára ereszti a vegyi fegyvert. Kész. Egyetértek Bali-val, Alien 1-4 nagyon jó, főleg az első 2, Prometheus is számomra nagyon jó volt mert kitágította az univerzumot. Az AVP részek szerintem csak közönségcsalinak voltak, aka parasztvakítás, idegen pankráció. S most az új rész sem illik számomra a sorozatba. A Prometheus mentén kellett volna menni, ez most átment értelmetlen horrorba amit hogy többen nézzenek nem gyilkos marslakókkal forgattak hanem Alien-nekkel.

  3. Számomra nem lett olyan gyenge, mert hozta azt a feelinget hogy izgalmasra ijesztőbbre és véresebbre sikerült maga film én moziból láttam meg az egyik barátomnak is tetszett. A David nevű android volt a leggonoszabb ő engedte ki a vírust és létrehozta ezeket a lényeket. Ezért tetszett meg lebilincselő volt. Értékelési pontom az Alien Covenantra 7/10

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..