Bár még több mint egy évet várnunk kell a Thor: Ragnarok érkezésére, már jópár pletykát olvashattunk a filmről, többek között azt, hogy lesz benne egy, a zöld óriás rajongói által nagyon várt “Planet Hulk”-os szegmens, amelyben a képregényhez/rajzfilmben már látott módon Hulk (és valamiképp Thor is) egy intergalaktikus gladiátorshow egyik résztvevője lesz. A schmoesknow oldalnak a napokban a kezéhez jutott pár exlúzív információ, amely éppen erről a fejezetről ad egy kicsit részletesebb leírást, illetve, ha hihetünk nekik, a sokat boncolgatott címre is magyarázatot kaptunk: Ragnarok ugyanis a bolygó neve, amin a harcokat szervezik…

Az oldal információ szerint a Ragnarok arénáit a Nagymester (Jeff Goldblum) irányítja egy Skurge nevű verőlegénnyel az oldalán (Karl Urban fogja alaíktani), aki komoly szerepet játszik a történetben. Thor, miközben az arénában harcol, összeismerkedik egy gyönyörű Valkürrel (Tessa Thompson), akivel kölcsönösen kivívják egymás tiszteletét, és közösen készítenek tervet a szökéshez. Ebben nagy szerepe lesz Skurge-nek is, aki végül átáll az ő oldalukra, és segít nekik megmenekülni. A végső harcban Thor és Hulk együtt verekedik ki magukat az arénából.

A leírás alapján a Thor: Ragnarok nagy része gyakorlatilag egy Planet Hulk adaptáció lesz, azonban ne felejtsük el, hogy A.: A képregényekben Ragnarok Thor kiborg klónja volt, amit Tony Stark készített, miután Thor a Polgárháború eseményeit követően teljesen felszívódott, és a legtöbben halottnak hitték. B.: A bolygó, amin a harcokat tartották, a Sakaar volt.
A leírtak jól hangzanak ugyan, de miért nevezgetne át a Marvel a képregényrajongók által jól ismert dolgokat?
Meglátjuk, mennyi bizonyul igaznak a hírből.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ