Az Acélember 2. már hosszú ideje beszédtéma és most, hogy bemutatták Az Igazság ligáját, akár el is érkezhet az ideje annak, hogy a stúdió végre előremozdítsa a dolgot.
Amit biztosan tudunk, az az, hogy

Henry Cavill-nak már csupán egy Superman szerepre érvényes a szerződése, és a sztár kifejezetten szeretné, ha ez az Acélember 2 lenne.

“Most remek lehetőség lenne rá, hogy elmeséljük a Superman-sztorit. Fantasztikus esélyt kaptunk, hogy megmutassuk Supermant a teljes spektrumában, és egy igen komplex, karakterközpontú filmet készítsünk, amely a reményről és a boldogságról szólna. Igazi jóérzésű filmet, amelyben azért tanulság is van.” – nyilatkozta Cavill.

Amennyiben a stúdió meg kívánja hosszabbítani Cavill szerződését, most komoly lehetősége van a sztárnak arra, hogy kiharcoljon magának egy Acélember 2-őt, arról azonban egyelőre nincs információnk, hogy a fennmaradó egy szereplést melyik filmre tervezi a Warner Bros. Tekintve az Justice Leauge kissé csalódást keltő nyitását, nem lepődnénk meg rajta, ha Az Igazság ligája folytatást egy kicsi jégre tennék, és helyette pár szóló film – pl. az Acélember 2. – készülne el.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..