Edward Norton lehet a The Bourne Legacy gonosza

6
73

edward_nortonA Variety információ szerint Edward Norton tárgyalásban van a The Bourne Legacy film kapcsán, ha sikerrel zárulnak a megbeszélések, Jeremy Renner, az új főszereplő ellenfelét fogja alakítani.
A film tartalmát továbbra is lakat alatt őrzik, ami eddig kiderült, az Matt Damon, azaz Jason Bourne nem fog felbukkanni benne, Renner pedig másik bérgyilkost fog alakítani, akit ugyanannak a kormányprogramnak a keretében képeztek ki, mint elődjét.
A rendező Tony Gilroy (Kettős játék, A dolgok állása), Renneren kívül eddig Rachel Weisz szerepe megerősített. Mozibemutató (USA) 2012. augusztus 3.


6 HOZZÁSZÓLÁS

    • Nagyon tehetséges színésznek tartom. A legbelső félelem, az Amerikai História X, a Harcosok klubja, A szajré… mindben kitűnő alakítást nyújtott, a legelső filmjében pedig lemosta Richard Gere-t a vászonról. Aztán még nagyobbat nőtt a szememben, amikor a Ryan közlegény megmentése címszerepét visszautasította, mivel nem igényelt komoly színészi teljesítményt. Ezt a nimbuszát lerombolta, amikor megláttam Az olasz melóban. Azóta több ilyen-olyan filmben láthattuk, mindig hozta a formáját, csak egyre kevésbé válogatta meg a szerepeit. Leaves of Grass-ről tervezek egy kritikát írni, bár egyik forgalmazó sem volt hajlandó behozni Magyarországra. Nos, reméljük a legjobbakat.

  1. Jó lenne ha ő lenne a főgonosz. Jól állnak neki a gonosz szerepek, pl. Az olasz meló. Abban nagyot alakított mint gonosz. A színészgárda is egyre jobb lenne. Jeremy Renner, Rachel Weisz és Edward Norton. Nem hangzik rosszul szerintem.

  2. Hát, ha Az olasz melót összeveted az általam említett filmekkel, akkor bizony egy nagy 0 az ottani ténykedése. Számomra az első nagy csalódás vele kapcsolatban. Akárcsak a Vörös Sárkány, A mágus, A hihetetlen Hulk… nem azt mondom, hogy szarul játszotta ezeket, inkább rutinszerűen… már nem arra ment, hogy feszegesse a saját határait, hanem kisujjból kirázta ezeket a szerepeket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..