Eddie Murphy még mindig sikeres

3
71

eddie_murphyAz utóbbi időben nem túl sikeresek Eddie Murphy filmjei – kivételt ez alól egyedül az Aranymálna díjkiosztó képez, ott évről-évre tarol – , de ez a legkevésbé sem zavarja a nagy stúdiókat: látnak benne fantáziát. – Utolérhetetlen zseni, ha a megfelelő filmben a megfelelő rendező dirigálja – mondja Jeffrey Katzenberg, a DreamWorks Animation főnöke, Hollywood tíz legbefolyásosabb moguljának egyike, aki egyébként a sztár közeli barátja. – Austin Powerstől kölcsönözve: Eddie-nek nem veszett el a monyója, csak elő kell csalogatni.
Murphy jelenleg 20 millió dollárt kér filmenként, és meg is kapja, mert a stúdiók még így kevesebbet kockáztatnak, mintha kevésbé ismert színészekkel próbálnának nagyot kaszálni.
A sztár legközelebb az A Thousand Words című vígjátékban lesz látható. Pergő nyelvű ügynököt alakít, aki egy karmikus fordulat miatt már csak ezer szót mondhat ki életében.  (Forrás: UIP)


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tehát:
    Az Imagine That 55 millióba került, ebből elvileg 20 milla Muprhyé. Ha mondjuk egy kevésbé ismert színészt bíztak volna meg vele, akinek adtak volna a millát, akkor csak 40-be került volna.
    A film eddig 15-öt hozott. Bukta. De lehet, hogy egy kevésbé ismert színésszel jobban el tudták volna adni, egyébként azzal se buktak volna annyit, mint Murhpy-vel.

    Az üresfejű 60 millióba került, hozott 11 millát Amerikában. Szerintem érdemes lenne kockáztatni:)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..