Ed Helms lesz Rusty Griswold a Családi vakáció reboot-ban

2
433

Ed-HelmsSokan találgattak, hogy vajon Johnny Galecki (Karácsonyi vakáció, Agymenők) vagy Anthony Michael Hall (Családi vakáció) fogja játszani Rusty Griswold szerepét a New Line Cinema és Warner Bros. közös gyártásában készülő Családi vakáció reboot-ban, a stúdiók azonban úgy döntöttek, a Másnaposok 1-2 sztárjára, Ed Helmsre bízzák a szerepet – ő lesz sorozatban az ötödik új színész, aki Rusty szerepet eljátssza.
Hogy sikerül-e Helms-nek a nagy nevettető Chevy Chase nyomdokába lépni, sokan kétkedve fogadják, egy korábbi hír azonban azt sejteti, hogy Chase és a feleségét alakító Beverly D’Angelo szintén felbukkanhatnak az új filmben néhány jelenet erejéig.
A sztori szerint Rusty 30 évvel a kis híján botrányba fulladt családi vakációt követően immár saját családjával vág neki a kalandos útnak – ami ugyanolyan viszontagságosra sikerült, ahogy korábban már megtörtént.
A forgatókönyv megírása és a rendezői teendők John Francis Daley és Jonathan Goldstein, a Förtelmes főnökök íróihoz fűződnek, pontos bemutató még nincs kitűzve.


2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Chevy Chase nagy arc,a 80-as évekből a kedvencem és az akkori filmjei szerintem még ma is jók,az az egyedi laza stílusa utánozhatatlan.Én nem vagyok egy nagy Másnaposok rajongó,de az Office-t imádom,és aki látta benne Ed Helms-t,az tudja hogy ösztönből tudja játszani az idiótát.Jó színész na.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..