Dwayne Johnson jelen pillanatban a Jason Statham-mal közös Halálos iramban spin-off, a jövő nyáron mozikba kerülő Hobbs és Shaw forgatásán tölti az idejét napokban hosszan beszélt, nemrég azonban egy hosszú interjúban beszélt a közte és Vin Diesel között kialakult nézeteltérésről, a szavai alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy bejön a Halálos iramban sorozat kettéválásáról tett korábbi jóslatunk.

“Vin (Diesel) és jómagam jópár beszélgetést lefolytattunk, volt köztük egy nagyon fontos négyszemközti találkozás a lakókocsimban. Arra a következtetésre jutottam, hogy alapvető filozófiai különbségek vannak köztünk a filmkészítésről és az együttműködésről.” – nyilatkozta A Szikla a Rolling Stone magazinnak, majd folytatta:
“Kellett hozzá némi idő, de hálás vagyok, hogy tisztáztuk a helyzetet. Akár fogunk újra együtt dolgozni, akár nem. A legjobbakat kívánom neki, és ebben semmi rosszindulat nincs, csak az, hogy végre letisztáztuk. Vagyis a rosszindulatról szóló részt inkább töröljétek (nevet). Maradjuk a tisztázásnál.”

A Halálos iramban 8 forgatása alatt több forrásból is azt lehetett hallani, hogy a két sztár közötti ellenségeskedés olyan szintre emelkedett, hogy egy idő után gyakorlatilag nem voltak hajlandóak közös jelenetben sem szerepelni. Bár Dwayne Johnson azt állítja, hogy a haragnak már vége, eléggé úgy tűnik, hogy nem áll szándékában több közös filmet készíteni Vin Diesel-lel – ergo a klasszikus Halálos iramban filmekben is valószínűleg nélkülöznünk kell majd a jövőben.NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..