Dwayne-Johnson-racs-mogott

A Halálos iramban 8 forgatásának kezdete óta mát több színfalak mögött videók és képet is kaptunk, azonban most először érkezett olyan anyag, amiből már következtetni is tudunk pár dologra.
Dwayne Johnson Instagramra feltöltött képe mellé magyarázatot ugyan nem fűzött, azonban a korábbi történések ismeretében immár fel tudunk állítani pár forgatókönyvet arról, mit is fogunk látni a Halálos iramban sorozat nyolcadik filmjében.

1: Hobbs ügynököt hamisan megvádolják valamivel, esetleg csapdába csalják, így a börtönben végzi. Tekintve hogy a bentlakók egy része neki köszönheti az ottlétet, így valószínűleg rendszeres időközönként megpróbálják likvidálni.
1/A: Vin Diesel és bandája kiszabadítja őt, és a hatósággal a nyomukban közösen próbálják meg tisztázni a nevét.
1/B: A csapat nem szabadítja ki őt, ellenben gőzerővel dolgoznak rajta, hogy tisztázzák a nevét, versenyt futva az idővel. Az ugyanis holtziher hogy Hobbsot kinyírják odabent, a kérdés inkább csak az, mikor.
2: Hobbs szándékosan vonul börtönbe, hogy elérjen valakit, akit kintről nem lehet, feltehetően valami fontos információt kell megszereznie, ami a csapat számára élet-halál kérdése is lehet.

Persze lehet hogy teljesen más a kép háttértörténete, de igazából ez nem is fontos: bármit is találjanak ki az alkotók, a kasszasiker szinte borítékolt.
A film jövő áprilisban érkezik a mozikba.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ