Nem túl gyakran történik meg, hogy egyetlen színész kedvéért akár éveket is csúszik egy film, a G.I. Joe 3. esetében azonban minden jel arra utal, hogy ez fog történni.
A G.I. Joe franchise 2009-ben indult útjára a G. I. Joe: A kobra árnyéka-val, a siker azonban kissé elmaradt a stúdió várakozásától, az igen magas költségvetés (175 millió) ellenére csak 300 millió dollárig jutott a film. Dwayne Johnson ezt követően lépett be a franchise-ban, és a 2013-as G.I. Joe – Megtorlás bevételei már sokkal jobban alakultak, alacsonyabb büdzséből (130 millió) is tovább jutott, egészen 375 millióig. A készítők egyöntetűen úgy gondolják, hogy a megnövekedett érdeklődés Johnson szereplésének köszönhető, így szinte természetes, hogy a harmadik részt is vele kívánják elkészíteni. A Szikla reputációja ráadásul az eltelt időben még tovább nőtt, ami szinte borítékolhatóvá teszi a harmadik rész előzőket meghaladó sikerét, azonban van egy kis bökkenő:

Dwayne Johnson naptára az elkövetkező pár évre teljesen betelt.

A színésznek az évi 4-5 film mellett rendszeres felkérései vannak mindenféle pankrációs (WWE) műsorhoz és játékokhoz, ráadásul egyre népszerűbb a Nagypályások című HBO sorozata, ami megint csak rengeteg időt leköt a sztár idejéből. A sok híresztelés között a G.I. Joe 3. eddig még szóba sem került, ám egy kollégája szerint a stúdió csak arra vár, hogy szabaduljon fel egy kis ideje a forgatásra. Byung-Hun Lee aki Viharárny-at alakította a korábbi részekben, az alábbi nyilatkozatot tette:

“A stúdiótól hallottam, hogy lehetséges a harmadik rész, de szerintem a színészek időbeosztásaira várnak. Próbálják összeegyeztetni az időpontokat, főképp Dwayne Johnson-nal”

Akkor hát, várunk…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ