Dwayne Johnson lehet a Nagy zűr kis Kínában remake főszereplője

6
152

Dwayne Johnson FasterBár eddig is Hollywood legkeresettebb színészei közt volt számon tartva, a Törésvonal remek nyitása után (közel 60 milliót ért el csak USA-ban, amivel rögtön a heti toplista élére került) Dwayne Johnson egy újabb lehetséges sikerfilm főszerepe kapcsán van emlegetve: Az 1982-es Nagy zűr kis Kínában remake-éről van szó, ami nem mellesleg állítólag a színész egyik kedvenc filmje is egyben.
Ha sikerrel zárulnak a tárgyalások, a Szikla nem csupán főszereplője, de producere is lehet egyben filmnek, ami ugyan ami mozikban nem teljesített túl fényesen, de igazi kult-klasszikussá nőtte ki magát az elmúlt évek során.
Zack Stentz és Ashley Miller, az X-Men: Az elsők forgatókönyvírói már leszerződtek a produkcióra, ám rendező egyelőre nincs.
Johnson vissza fog térni Hobbs szerepébe a Halálos iramban 8-ban, Barikád-ként a G.I. Joe 3-ban és a Warner Bros. Shazam! képregényadaptációjában ő fogja játszani Black Adam-et, ráadásul egy HBO sorozat (Ballers) főszerepét is elvállalta… Hát nem fog unatkozni az elkövetkező pár évben, az biztos…6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Durden! Áruld már el nekem, hogy mi a bajod egy lehetséges remékkel. Annyira birom a “hozzád” hasonlókat. Feldolgoznak egy régi filmet és egyböl jön valaki, aki neki ál húrogni, hogy mééé kell ezt. Senki nem tart a fejedhez fegyvert, hogy most már pedig ezt meg kell nézned. Akkor viszont miért háborodsz fel? Kérlek fejtsd már ki nekem. Köszönöm!

  2. @Sparta300: nagyon egyszerű a válasz, az esetek 99%-ában a remake közel sem olyan jó, mint az eredeti(Emlékmás, Köd, Mad Max és még szerintem hosszú a lista…) és személy szerint nem régi filmeket akarok látni új köntösben amik még azt a minőségít sem hozzák, mint az eredetiek hanem új ötleteket. Ha már hozzányúlnak egy régi filmhez akkor adjanak ki egy blu rayt fainul felújítva, televágva extrákkal. Lesz most Ghostbusters remake, Holtpont remake, ezeket már egyszer láttam, nem kell még egyszer nekifutni…találjanak ki valami újat vagy ha az nem megy akkor egy frappáns folytatást neki! Esetünkben a Nagy zűr ordított volna folytatásért, de nem volt kasszasiker a kasszáknál(wikipedia) ezért gondolom nem tettek bele zsetont.

    “Senki nem tart a fejedhez fegyvert, hogy most már pedig ezt meg kell nézned.” – nem hát, de ha nincs más, mert már csak a régi filmeket húzzák elő akkor nem is lesz mit nézni…

    Elég nyomós indokok?

  3. A mad max nem remake hanem folytatas. Egyébként egyetértek, a legjobb példa szerintem a jurassic world, mindig elszomorodok, hogy már Spielbergnek sincs új ötlete (vagy a stúdiók biztosra akarnak menni). Mindenesetre én is szívesen látnék új ötleteket a régiek helyett.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ