Múlt héten Kubában, egy külső helyszínen folytatódott a Halálos iramban 8 forgatása, a színészek pedig egy zárt helyszínen fotózkodtak és egy videót is leforgattak velük. Dwayne Johnson volt olyan rendes, hogy közzé is tett egy képet Hobbs ügynökről, aki még megszokottnál is durvábban néz ki majd az új filmben. A Pankrátorból lett színészcsillag fűzött is pár mondatot a képhez.

“Amikor mindenét elveszed egy férfinak. Mindet, ami fontos neki. Arra kényszeríted, hogy visszatérjen a gyökereihez… ami időnként nagyon veszélyes tud lenni. Amikor szó volt róla, hogy visszatérek egy új Halálos iramban film kedvéért, meg akartam egy kicsi bolygatni a franchise-ot – a jó értelemben, úgy, hogy a rajongókat igazán feltüzelem, hogy felmenjen a vérnyomásuk, amikor Hobbs-ot és az ő új “Apuci dolgozni megy” mentalitását a vásznon látják. Egy új helyzetet hozunk létre, ami megalapozza a karakter jövőjét.”

Múlt hét elején a film producere homályosan utalt rá, hogy az Universal Pictures tervezget egy önálló filmet is Hobbs karakterének. Johnson nem árult el túl sokat Hobbs jövőjéről, de szerinte bármi megötrténhet.

“Talán egy spinoff film. Talán újabb FF filmek. Vagy Hobbs egyszerűen felpattan a motorjára és elindul a naplementébe, hogy soha többet ne lássák. Bárhogy is, egy igen kemény forgatási hét van mögöttem, jó újra együtt dolgozni barátommal és rendezőmmel, F. Gary Gray-jel, és az UNIVERSAL-lal, akik mindig is a legjobb partereink voltak.”

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ