Dwayne Johnson a Hercules miatt nem tudna részt venni a Halálos iramban 7 forgatásán

6
325

Dwayne Johnson luke hobbsÚgy hírlik, hogy a Halálos iramban 7. részéhez még a nyáron látnának hozzá, állítólag a stúdió 2014-ben szeretné bemutatni a következő részt. Azonban Dwayne Johnson, aki Luke Hobbs fejvadászt játssza a franchise-ban még ha akarna se tudna részt venni a munkálatokban, mert őt a Hercules fantasy fogja lekötni. Ám a Szikla úgy véli, hogy a Halálos iramban 7-hez biztos, hogy nem a nyáron fognak hozzá.
„Nem megoldható, hogy benne legyek a Halálos iramban 7-ben, mivel nyáron a Hercules forgatásán veszek részt Budapesten és ez hat hétre leköt, így rám nem számíthatnak. Egyébként nem hallottam semmit a folytatásról,  ha az lenne a terv, hogy nyáron csinálnák a következő részt akkor legalább egy telefonhívást kaptam volna reggel, ebben biztos vagyok.” – mondta Dwayne Johnson a Collider oldal egyik szerkesztőjének.


6 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát majd meglátjuk mit alkotnak ez ügyben jó lenne látni mind a 2 filmben!! Arra is kíváncsi vagyok mit tudnak kihozni a Halálos Iramban 7-ből mennyi bőrt lehet még lehúzni ehhez a filmhez!?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..