Bár a rajongók nagy része azon a véleményen van, hogy túl sokat árult el a filmből a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala legutolsó előzetese, Patrick Tatopoulos látványtervező a francia Premiere magazinnak adott interjúban elárulta, hogy nem lőtték el összes puskaport, maga Doomsday is komoly fejlődésen megy keresztül a filmben. (SPOILER)

“Teljesen új módon fogjuk bemutatni a sztorit. Doomsday voltaképpen egy fejlődési szakasz. A rajongók valószínűleg ismerik a Superman halála sztorit, de ez most teljesen új módon lesz kezelve. Amikor a film a Batman v vagyis versus Superman nevet kapta, ez több szintet is takart. Superman nem lesz egyszerűen kinyírva. Láthatjuk, milyen átalakuláson megy keresztül, Lex “védjük meg a világot” tervének részeként. Az eddig ismert Superman eltűnik, és átveszi a helyét egy másolat. Nagyon érdekes volt kitalálni, hogyan teremtsük meg Superman-t Zod-ból…. majd hogyan fejlődik ki ebből Doomsday.”

Tatopoulos szavaiból úgy tűnik, hogy az Acélember valami módon Lex Luthor fogságába kerül, az ördögi zseni pedig Zod holttestének felhasználásával valahogy leklónozza a szuperhőst, aki aztán később átalakul Doomsday formájába. Ez megmagyarázná egyben azt is, miért vadászik Superman olyan szenvedélyesen Batman-re: valószínűleg Lex adja neki parancsba, mivel a denevérember veszélybe sodorhatja tervét…
A látványtervező nem értett egyet azzal, hogy túl sokat árult el a filmből a utolsó előzetes, és elárulta azt is, hogy nem Doomsday-é az utolsó jelenet, hanem egy sokkal nagyobb fenyegetés üti fel a fejét. Ezzel valószínűleg a Brainiac-re utal, aki a pletykák szerint Az Igazság ligája film főgonosza lesz, miatta lesznek kénytelen egyesíteni az erejüket hőseink. Meglátjuk.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez már kezd nevetséges lenni annyi sztorit beadtak már hogy tiszta kesze-kusza az egész én nem várok sokat ettől a filmtől mint ahogy az acélember sem volt igazán szuper csupán csak jó volt és ennyi! Ja és ez így meg sem fogja közelíteni a amerika kapitány-polgárháborút(marvelt) !

  2. Sajnos én is így látom. Természetesen ez azért van mert nincs annyi szuperhős jog a kezükben mint a Marvelnek. Ebből a szegényes felhozatalból pedig csak ilyen kusza, követhetetlen szuperhős “univerzumot” lehet kialakítan. Persze ettől még biztos nagyon látványos lesz meg minden…

  3. Mire jó ez a sok infó, minek elmondani mi lesz?
    Olyan mint a terminántor 5-be John Connor esete…azt se mutatják trailerbe meglepődött volna mindenki.

    Pl Star Wars filmbe jól csinálják hogy direkt nem mutatták és említést sem tesznek Luke-ról.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ