Dredd poszter és két kép

8
93

A Lionsgate közzétette az első posztert a szeptember 21-én érkező Dredd filmhez – a főszereplő bíró látható rajta jótékony sötétségbe burkolózva – a páncélt már láthattuk korábban, most inkább a hangulatvilág megalapozása volt a fő cél. A két új kép egyikében a helyszínt, Mega City One-t vehetjük egy kicsit szemügyre, a másikon pedig egy akciójelenetbe nyerünk bepillantást.
Tartalom: Mega City One egyike az átok sújtotta Föld egyik utolsó fennmaradt oázisának. QA város vad, harcoktól szabdalt utcáin teljesít szolgálatot Dredd bíró, az elit harcossá képzett utcai bírók leghírhedtebbje: a törvény őre, ítélőszék, és ha kell, hóhér is egyben…
A rendező Pete Travis, a fő szerepekben Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey, Jason Cope, Warrick Grier, Joe Vaz, Langley Kirkwood, Deobia Oparei és Francis Chouler lesz látható.


Dredd poszter és két képek8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. ezek teljesen jó cuccok,a plakát kifejezetten.egy jó dredd film komoly űrt tölthetne be.a sly-os film persze már legenda,mindig birtam de összegezve az egy stallone mozi és nem egy dredd.kicsit olyannak kellene működnie mint ahogy a star trekket kezelték.abból szuper jól jött ki mindenki,a lehetőség ebben is benne van.karl urban jó dredd lesz sztem.

  2. Nekem ez még nem nyerte el a tetszésemet, előbb egy trailert adhatnának már, de maga DREDD karaktere sem jön be nekem.
    A régi Sly féle dredd film pedig sz@r volt szerintem.
    kíváncsi vagyok ebből mit hoznak majd ki.

  3. nem szar volt,hanem egy szines harsány akció-sci-fi-képregény trash a másodvirágzásában lubickoló sly-al.ilyen demolition man szintű.láttam pár dredd comicsot,az a világ nem annyira jött át a filmen.még a barátnőmmel néztük emlékszem hogy mondta mennyivel jobban tetszik neki assante testalkata mint a szuper izmú sly-é.hiába a nők mindig jobban tudják

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..