Dracula Year One: Eredettörténet Luke Evansszal

3
135

luke-evans-1 Az Universal stúdió Alex Proyasszal és Sam Worthingtonnal akarta megvalósítani a Dracula Year One-t, majd tavaly kiderült, hogy a rendező és a színész is távozott a produkcióból. Akkor Proyas helyére Gary Shore-t került, aki reklámfilmekkel szerzett hírnevet és elismerést Hollywoodban. Drakula szerepére Luke Evanst kérték fel, a színész A titánok harcában Apollót, A három testőrben Aramist, A hollóban Fields nyomozót játszotta és a Halálos iramban 6-ban Vin Dieselék vele szállnak szembe.
A horrorban azt láthatnánk, hogy egy fiatal herceg miképp vált vámpírrá. A férfi szeretett feleségét és gyerekét próbálta megóvni egy kegyetlen szultántól, saját lelkét is feláldozza, hogy elérje célját. Drakula születésének lehetünk majd tanúi, azaz egy origin sztorit kapunk. A forgatás még idén elkezdődik.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez nagyon jól hangzik, ha egy dark-os, horror-os nyomvonalon indulnak el és nem az Alkonyathoz hasonló “remekmű” tákolnak össze akkor nagy kedvenc lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..