Kis hazánkba sajnos még semmilyen formában sem jutott el, Kínában és néhány más országban minden esetre szép siker könyvelt el az Ip Man 3, amiben Donnie Yen mellett ezúttal a vitathatlan nehézsúlyú bokszvilágbajnok Mike Tyson is szerepet kapott. A folytatást maga Donnie Yen jelentette be az Instagram oldalán:

“Szeretném mindannyiótokkal megosztani a fantasztikus hírt: jóbarátommal, Wilson Yip-pel, aki a az Ip man sorozat eddigi három részét rendezte, úgy döntöttünk, hogy újra egyesítjük erőnket, és folytatjuk közös projektünket az Ip man 4-gyel. Igen! I-P-M-A-N 4. rész!”

Az IP Man sorozat a címben szereplő harcművész mester, a Wing Chun alapítójának igaz történetén alapul, akinek tanítványa volt többek között a legendává vált Bruce Lee is.
Donnie Yen-re egy ideje már Hollywood is lecsapott, manapság olyan kaliberű filmekben kap szerepet, mint a Zsivány Egyes – Egy Star Wars történet, vagy az xXx 3: Return of Xander Cage, reméljük, a növekvő népszerűség eredményeképpen egyszer majd időben eljutnak a hazai piacra is a filmjei.

9 HOZZÁSZÓLÁS

 1. “Kis hazánkba sajnos még semmilyen formában sem jutott el” Ilyen kijelentést azért nem tettem volna, ugyanis rengetek Ip Man Fan van Magyarországon és velük együtt jómagam is láttam az Ip Man 1-2-3 Wilson Yip rendezésében készült filmet feliratosan mind szinkronosan is ! Ip Man: A legenda születése Rendező Herman Yau, Ip Man: Végső harc ismét Herman Yau rendezésében készült filmek szintén feliratosan és mindkét részt szinkronosan megnéztük ! Ha arra értitek, hogy nem került itthon mozikba azzal egyet értek de szerintem nem is kell így is kialakult egy elég szép nagy csoport akik nagyon szeretik eme filmeket.

 2. És legálisan hogy tudtad megnézni? DVD-n beszerezhető? Egyénként minden akciófilm-kedvelőnek kötelező darab, legalábbis az első 2 része, azt én is láttam 🙂

  • Drága barátom ha jobban elolvasod a cikk elejét ezt írja “Kis hazánkba sajnos még semmilyen formában sem jutott el” , nem arról van szó, hogy hol veszed meg DVD-n. Amúgy az AMC csatorna leadta mind az 5 részt szinkronosan 🙂 amúgy ha nem jutott el kis hazánkba semmilyen formátumban akkor akkor pl a AMC csatorna hogy adta le??

  • Igen az 5. részt is, ha nem tudsz valamit ne írd le….inkább nézz után! De segítek
   1. rész – Ip Man: A becsület útján 2008 , rendező: Wilson Yip , Ip Man – Donnie Yen
   2. rész – Ip Man: A nagymester 2010 , rendező: Wilson Yip , Ip Man – Donnie Yen
   3. rész – Ip Man: A legenda születése 2010 , rendező: Herman Yau, Ip Man – Yu-Hang To
   4. rész – Ip Man: A végső harc 2013 , rendező: Herman Yau, Ip Man – Anthony Wong Chau-Sang
   5. rész – Ip Man: A védelmező 2015 ,rendező: Wilson Yip , Ip Man – Donnie Yen

   Kronológiailag az 1-2-5 ezt ugyan az a rendező rendezte és követi egymást időrendben.
   A 3. részt más rendezte itt a fiatalkori Ip Man látható, ahogy ő ismerte meg a Wing-Chun- t.
   4. rész ugyan az rendezte mint a 3.-at és itt meg az öreg Ip Man-t ismerhetjük meg.

   Ha úgy nézzük akkor most a 6. részt jelentették be, de viszont Wilson Yip rendezésében ez lesz a 4. rész.

   Időrendben kicsit katyvaszul követik egymást a részek de azért érthető.

   Remélem kielégített a válaszom 🙂

 3. Természetesen arra gondolok hogy sem a mozikban nem adták, sem DVD-n nem jelent meg az IP Man 3. (A 3. részről beszélek).
  Az hogy egy amerikai kábelcsatorna magyar divíziója leszinkronizáltatta és leadta párszor, nem igazán tekinthető hivatalos bemutatónak/megjelenésnek.

  • Én értem , hogy te mire gondolsz csak azt nem érted ,hogy én mire gondolok! Még egyszer idézem “Kis hazánkba sajnos még semmilyen formában sem jutott el” ez így nem pontos, a te meglátásod szerint efféleképp kellene kiírni “Kis hazánkba sajnos még semmilyen formában sem jelent meg” . Mert ugye ha TV leadja akkor az már egy formátum!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ