Dínók-katonák jönnek a Jurassic World 2-ben? Tervek a folytatáshoz

1
467

Jurassic_World_poszterAmint kiderült, hogy a Jurassic World az összes idei rekordot megdöntve az örökranglista 3. helyére fog érkezni, a stúdió rögtön bejelentette a folytatást. Colin Trevorrow rendező májusban ugyan már bejelentette, hogy nem ő fogja elkészíteni az új részt, de ez nem akadályozta meg benne, hogy néhány, korábban már szóba került tervet megosszon a Wired magazinnal.
“Nem “egy rakás dinó üldözi az embereket egy szigeten” jellegű film lesz. Az hamar unalmassá válik.” – nyilatkozta Trevorrow. “Jó ötletnek tartom, hogy ne legyünk mindig az élményparkba bezárva, ráadásul a szórakoztatáson kívül több dologra is lehet használni azt, amit ezek a tudósok felfedeztek. Tekintsük vissza az atomenergiára, és hogy hogyan indult az egész: az első lépésben fegyverként használták, majd rájöttek, hogy energiát is lehet vele termelni.”
A rendező azt is elárulta, hogy céges tekintetben is szeretnének az alkotók kicsit továbblépni.
“Van még valami, amit tervezek, és ez a további filmekre is hatással lehet. Mi történik, ha nyílt forrásúvá tesszük a dolgot? Mi van, ha 15 olyan vállalat van a világon, amelyik képes dinoszauruszokat teremteni? A filmben Dr Wu figyelmezteti Dr Mesrani-t, hogy “nem mi leszük örökké az egyetlenek, akik dinoszauruszokat tudnak létrehozni”. Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség, hogy ebbe az irányba nyissuk meg ezt az univerzumot.”1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ