Die Hard 5 hírek – A Gruber család ismét visszatér?

13
72

willis_Die_HardBruce Willis egyszer már megerősítette, hogy Skip Wood (A szupercsapat, Hitman – A bérgyilkos) elkészült az ötödik Die Hard film forgatókönyvével, amiben az események az eddigi részeknél jóval nagy méreteket öltenek.
A What’s Playing weboldal – készpénznek semmiképp sem vehető – beszámolója szerint a projekt jelenleg Die Hard 24/7 címen fut (kíváncsian várom majd a magyar címet), és ismét felbukkan a Gruber család egy tagja, akikkel John McClane detektívnek már kétszer meggyűlt a baja. Kis frissítésképpen az első részben Hans Gruber (Alan Rickman alakításában) volt McClane fő ellenfel, majd a harmadikban Simon Gruber (Jeremy Irons), Hans bátyja szívatta New York utcáin a dörzsölt hekust, megpróbálva elhitetni vele, hogy öccse haláláért akar bosszút állni. Az oldal úgy gondolja, az újabb családtag már a gyengébbik nemből fog kiválasztásra kerülni, egy húgica vagy esetleg egy időközben felnőtt lánygyerek lesz az új ellenfél.
Willis korábban “megígérte”, hogy a Die Hard 5 forgatásának még idén nekikezdenek, majd amint befejezik, jön a hatodik – és egyben utolsó – rész.13 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A legjobb az első rész. Utána a negyedik, majd a harmadik végül a második rész. Sztem inkább férfi legyen az ellenfél. Mégsem méltó, hogy egy nővel akciózzon John, ez már olyan lenne mint a Terminátor 3. Saját maga paródiája

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..