De Niro megerősítette az Éjszakai rohanás folytatását

0
165

ejszakai_rohas_poszterJanuárban röppent fel a hír, hogy az Universal Pictures előkészületeket tett a Robert De Niro főszereplésével készülő Éjszakai rohanás /Midnight Run/ második részéhez – most hivatalos megerősítést nyert a dolog.
Ha valaki nem látta, vagy nem emlékezne az 1988-as filmre: Jack Walsh (De Niro) , az egykori chicagói zsaru össze van bilincselve Jonathan Mardukasszal. Mardukas (Charles Grodin) a lelkiismeretes könyvelő 15 millió dollárt tulajdonított el egy cégtől, amikor megtudta, hogy az a maffia tulajdonában van. A könyvelő fejére 100.000 dolláros jutalmat írtak ki, s persze Walsh nem engedni, hogy bárki is elorozza tőle ezt az óriási összeget. Az út New Yorkból Los Angelesbe repülőn 5 nyugodt óra, ám a több mint különös páros öt, kalandokban, izgalmakban, feszültségben igencsak bővelkedő nap alatt éri el úti célját.
A folytatásban – amiben Robert De Niro producerként is részt vesz – , Jack Walsh egy újabb szökevényt fog kézrekeríteni, a forgatókönyvet pedig már írja Tim Dowling (Role Models).


NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..