Már több hónap eltelt azóta, hogy pletyka szinten elkezdtek beszélni róla, hogy a Transformers: The Last Knight egyelőre meg nem magyarázott módon, de kapcsolódni fog az Artúr király legendakörhöz, a stúdió azonban nem fűzött semmilyen megjegyzést a kijelentéshez. A hét elején kiderült, hogy Paramount leszerződtette Liam Garrigan-t, az Egyszer volt, hol nem volt sorozat sztárját Artúr király szerepére, amivel gyakorlatilag meg is erősítették a kapcsolatot.
A magyarázat azonban továbbra is várat magára, úgyhogy a The Hollywood Reporter úgy döntött, utánajár egy kicsit, hogy a Transformers képregényes/rajzfilm-változataiban volt-e már példa rá, hogy a robotok a középkori világban felbukkantak volna. Volt.
1985-ben a Tranformers animációs sorozat Decepticon Raider in King Arthur’s Court című epizódjában az Autobotok és az Álcák is rábukkannak egy barlangra, amiről kiderült, hogy nem más, mint egy, a 6. század Angliájába vezető portál. Odaát természetesen találkoznak a kissé átkeresztelt (Sir Aetheling) Artúr királlyal, a kerekasztal lovagjaival és Merlinnel (Beorht), majd a megvívják csatájukat a Mordred-hez csatlakozott Álcákkal, és végül visszatérnek a jelenbe.
Egy brit képregényben volt egyszer egy másik középkori Transformers sztori is, ez szintén 1985-ben jött ki. A négyrészes mesében egy magányos Transformers került a 11. századba, ami ugyan jóval Artúr király – hipotetikus – uralkodása után volt, azonban ez volt az az időszak, amikor a köré épített legenda óriási növekedésbe kezdett.
Hát ez nesze semmi, fogd meg jól. Jó lenne, ha a stúdió is reagálna valamit a hírekre, netalántán dobna pár morzsát, mit keresnek az órási robotok a lovagok korában. Lehet hogy az Excalibur valójában egy nagyerejű Transformers fegyver? Ki tudja, mi lesz ebből.

1 hozzászólás

  1. Nem optimus fővezér az utolsó lovag. Ezt vegtegzár mondta de erdekes a ti viziótok is. Unicron lesz benne a last knight ban ennyi .optimus a film.végén elindult megkeresni az alkotokat. Es ki volt az első unicron.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ