A tetovált lány 2011-es amerikai feldolgozása David Fincher és a igen jó nevekből (Daniel Craig, Rooney Mara, Stellan Skarsgard) összeállított szereplőgárda ellenére igen gyengén szerepelt a mozikasszáknál, és jó ideig úgy tűnt, hogy a trilógia másik két darabjának amcsi remake-je soha nem fog a mozikba kerülni. Most pedig már egészen biztosan kijelenthetjük, hogy nem fog.
A Sony Pictures ugyanis egy elég váratlan húzással úgy döntött, az említett két részt (A lány, aki a tűzzel játszik és A kártyavár összedől) nemes egyszerűséggel átugorja, és egyből a 2015-ös, magyarul Ami nem öl meg címen megjelent negyedik részt fogja elkészíteni.
The Girl in the Spider’s Web címmel.
A folytatásban az első hírek szerint Daniel Craig és Rooney Mara is visszatérnek, a rendezői teendőket azonban ezúttal nem David Fincher, hanem Fede Alvarez kapta, akinek Vaksötét című filmjét augusztus végétől játszották a hazai mozik.
Az Ami nem öl meg-ben Mikael Blomkvist, a Millennium főszerkesztője egyik éjszaka egy telefonhívást kap, amelyben a hívó fél azt állítja, hogy egy zseniális ifjú heckernek létfontosságú információ vannak az Egyesült Államok számára. Blomkvist ismét Lisbeth Salander-hez kénytelen fordulni segítségért…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..