David Beckham is jelentkezik James Bond szerepére

0
238

David-Beckham-BondEgyre több jel mutat arra, hogy a novemberben érkező 007 Spectre – A Fantom visszatér lesz az utolsó film, amiben Daniel Craig a legendás 007-es ügynök bőrébe bújik, és ezzel párhuzamosan egyre több embert hoznak hírbe a szerep kapcsán. Idris Elba nevét már jó ideje emlegetik, a napokban Hugh Jackman is jelezte, hogy komolyan megfontolná, ha kapna egy felkérést, ma azonban egy egész váratlan név bukkant fel a listán: David Beckham.
A futballsztár állítólag a rajongó bátorítására indulna a szerepért, és nem elhanyagolható tény az sem, hogy a tévéreklámok után egyre szorosabb kapcsolatba kerül a filmek világával is: szerepelt Guy Ritchie nemrég bemutatott Az U.N.C.L.E. embere filmjében, és állítólag felbukkan a rendező soron következő, Arthur király és a kerekasztal lovagjai projektjében.
“Jó barátok vagyunk Guy Ritchie-vel, és megbízom benne” – nyilatkozta nemrég David Beckham. “Nem tenne bele a filmbe, ha úgy gondolná, el fogom rontani. 13 sorom van, és rengeteget gyakorlom. Guy minden nap ideküld valakit, aki egy órán keresztül foglalkozik velem. Idegőrlő dolog, de nagyon élvezem. A sporttól minden gyorsabban ver a szívem. A színészettől ugyanígy.”
13 sor vs. A világ egyik legismertebb franchise-ának főszerepe. Önbizalom azért van…NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ