Idén decemberben érkezik az első különálló Star Wars film, a Rogue One: A Star Wars Story, és már most, az év elején egyre-másra érkeznek róla a hírek.
Már jó ideje tudjuk, hogy a film története az első Halálcsillag terveinek ellopása körül fog zajlani, azaz időben a Star Wars III és IV közé tehető. És bár a film a beszámolók szerint az első, ami nem a Skywalker vonalat követi, ez lehet, hogy nem teljesen igaz. Többen is beszámoltak róla ugyanis, hogy a film forgatásán látták Darth Vader teljes felújított kosztümjét, ami pontosan úgy néz ki, mint amit az 1977-es Új Reményben viselt darab, ami nem is csoda, ugyanis a hírek szerint ugyanaz a Brian Muir és csapata dolgozott rajta, akik az eredetit is készítették. Még jobb hír, hogy Vader hangját szintén az eredeti szinkronszínész James Earl Jones adja, az egyetlen változás az lesz, hogy magát a jelmezt már más fogja hordani.
Egyes források szerint Vader nem csupán felbukkan, de elég komoly szerepe lesz a történetben – ami érthető is, hiszen bár a Halálcsillag tervezésében és megépítésében közvetlenül nem vett részt, a Birodalomban azokban az időben igen fontos pozíciót töltött be. Vannak spekulációk, mely szerint a film azzal fog zárulni, hogy hogy Leia hercegnő épp R2D2-ba táplálja a terveket…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ