Daredevil reboot hírek

11
163

Daredevil2010-ben a 20th Century Fox megbízta David Scarpa-t, hogy írja meg a Daredevil – Fenegyerek reboot-jának forgatókönyvét, majd egy évvel később bejelentették, hogy David Slade (Alkonyat – Napfogyatkozás) fogja rendezni a filmet. Kicsit később már hírbe hozták Robert Pattinson-t is a főszerep kapcsán, majd tavaly nyáron kiderült, hogy a szkriptet teljesen újrairatják Brad Caleb Kane-nel (Fringe sorozat), méghozzá Frank Miller “Born Again” sztorija alapján, ami a képregény 1986-os számaiban jelent meg – az fejezetben az alvilág keménykezű zsarnokra, The Kingpin leleplezi Matt Murdock (Fenegyerek) identitását, ezáltal annak családjai és barátjai halálos veszélybe kerülnek.
A Fox vezérigazgatója, Tom Rothman tegnap megerősítette, hogy a zajlik a projekt fejlesztése, erre ma megint azt olvashatjuk, hogy újraírják a forgatókönyvet, ezúttal David James Kelly
Kell nekünk egyáltalán Daredevil reboot?


MEGOSZTÁS
Előző cikkZorba, a görög
Következő cikkTűzszekerek

11 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát ez a Patiszon gyerek maradjon inkább nyálgép vámpír. De szuperhőst ne csináljanak belőle. Rohadtul nem lenne hiteles, és nem tartom egy hűde szuperhős alkatnak a gyereket. Sztem totál ellenszenves, így ha ő lesz a főszereplő, akkor tutira nem nézem meg.

  2. Inkább folytatták volna Ben Afflackteset. Annak semmi értelme, hogy már másodszor íratják újra a forgatókönyvet és már a 3. írót kérik fel rá. Rég el kellett volna dönteniük, hogy milyen történetet akarnak és azt rendesen meg írattatni. És kész. Ja meg a legmegfelelőbb színészt kiválasztani a szerepre.

  3. Csinálják! Majd lesz belőle valami…
    Hátha hozzátudnak nyúlni úgy a sztorihoz, hogy valami élvezhető dolog legyen belőle. Afelől meg nyugodtak lehettek, hogy a Patison gyerek nem kap szerepet benne; neki nem ez úgy mond a profilja. Jelenleg ő felel a tinilányok bugyiáztatásáért. Amúgy csak azért utálni egy színészt, mert olyan filmben játszott, amit utáltatok [vagy éppen aktuális hölgypartner épp oda van érte és te meg féltékeny vagy 🙂 ], olyan mint ha az az ember aki, iszonyodik a tömegtől azért utálná a focit, mert a stadionban sokan vannak. Na mindegy, ízlések és pofonok.

  4. Az én véleményem az, hogy a Foxnak hagynia kéne Dardevilt. Az, hogy sokadik újraírásra se tudnak összehozni egy megfelelő forgatókönyvet csak azt bizonyítja, hogy nincsenek jó kezekben a jogok.
    Én abban reménykedek, hogy addig húzzák-vonják a dolgot, amíg szépen vissza nem szállnak a Marvelre a filmjogok, és akkor majd kapunk egy minőségi, az Avengers-filmekkel egy univerzumban játszódó adaptációt (ha a Fantastic Four is ugyanerre a sorsa jutna az mégjobb lenne).

  5. Szerintem ez megint csak pillanatnyi fellángolás a Bosszúállók övezte őrület miatt. Amint lecsillapodnak a kedélyek, szerintem megint parkolópályára állítják a projectet.

  6. én nagyon birom daredevilt,és az első filmet minden javával bajával imádtam.most sok tinisztár van világos hogy velűk gondolkodnak.bár affleck,most jobb lenne mint 10éve.felőlem mehet robival ha jó megcsinálják nem lesz gáz a srác.emá nem az alkonyat.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..