Danny Trejo-ról, aki anno 11 évet ült fegyveres rablásért, és San Quentin fegyház ex-középsúlyú boxbajnoka is volt, aligha mondaná bárki, hogy “nebántsvirág” lenne. A Machete sztárja azonban nemrég mégis komoly kritikával illette azokat az akciósztár kollégáit, akik kaszkadőr nélkül végzik a munkájukat – egyértelmű utalást téve Tom Cruise-ra, akinek sérülése miatt közel 4 hónapig állni fog a Mission Impossible 6. forgatása.
Trejo szerint a színész koncentráljon a színészkedésre, és maradjon távol a veszélyes helyzetektől, mivel az esetleges következmények nem csak rá vannak kihatással.

“Tudom, hogy sok nagy sztár utálni fog azért, amiért ezt mondom, de én nem akarom 80 ember munkáját kockára tenni, azért hogy nagy tapsot kapjak a Tonight Show-ban. Mivel ez történik most. Ha jól tudom, egy nagy sztár nemrég kificamította a bokáját egy kaszkadőrmutatványnál, és emiatt 80 vagy 180 ember munka nélkül maradt.
Vannak kaszkadőreink, akik megtesznek dolgokat. És bár sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ha megsérülnek, egyszerűen ráteszünk egy bajszot egy másik mexikóira, és minden mehet tovább. Ha viszont én sérülök meg, mindenki elveszti a munkáját. Szóval én nem teszek így.”

Bár nem tudjuk, a munka nélkül maradt emberek szerződésében milyen részletek rejlenek, Trejo elég jól rámutat, hogy a színészeknek nem ártana jobban átgondolni, mit vállalnak be az extra népszerűség kedvéért…

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..