Daniel Radcliffe nem tér vissza Harry Potterként

4
345

RadcliffeMúlt hét végén jelentette be a Warner Bros, hogy J.K. Rowling, a Harry Potter regényfolyam írónőjének közreműködésével új filmes sorozat készül Harry Potter világát alapul véve. A sztori középpontjában a roxforti tankönyv, a Legendás állatok és megfigyelésük, illetve a tankönyv szerzője, Goethius Artemis Fido Salamander fog állni.
Annak ellenére, hogy a film története 70 évvel azelőtt fog játszódni, hogy Potter és kompániája átlépte Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola küszöbét, Rowling állítólag már keresi a módját, hogy a korábbi filmek egy-két klasszikus karakterét becsempéssze az új filmekbe is.
A The Guardian rögtön Harry Potternek, azaz Daniel Radcliffe-nek szegezte a kérdést, hogy tervezi-e a visszatérését legnépszerűbb szerepéhez. “Nem veszek részt benne”, szögezte le határozottan. “És nem tudok róla, hogy [az eredeti stábból] bárki is benne lenne.” Nos, ezek szerint Harry Potter nem fog újra pálcát a kezébe, hogy elbűvöljön minket. Kár érte (?)!


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Jobb ez így, én szeretem a Potter filmeket, kár, hogy nem lehet évről-évre várni, de ha már jön a folytatás akkor ne reboot legyen és ne erőltetett folytatás hanem közelítse meg teljes más szögből a világot, bővítse azt. Én várok egy ilyen filmet, bár itt az a kérdés, hogy ki lesz a főszereplő.

  2. Durden: Goethius Artemis Fido Salamander lesz a főszereplője. Ami pedig az eddigi filmek főbb karakterei közül akik vissza térhetnek szerintem,Sirius, Dumbledore, a többi tanár, Voldemort (Ő esetében esetleg úgy hogy kicsit kapunk ízelitött a múltjáról), James és Lili is felbukkanhat még. Harry, Hermione, Ron, Ginny, Luna, Neville és többiek esetében esetleg akkor, ha betekintést enged a Roxfordti események, évek utánra.
    Amúgy ez egy kiegsztő, kibővítő sorozat lenne/lesz.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..