Daniel Craig jelen pillanatban nyakig ül az egyelőre cím nélküli 25. James Bond film munkálataival, tegnap azonban egy elég meglepő hír érkezett egy lehetséges jövőbeli szerepéről.
A X-men filmek egyik szereplője, Gambit önálló spin-off-ja egy ideje már szóbeszéd tárgyát képezni, és nemrégiben kiszivárgott róla pár részlet, ami alapján úgy tűnik, a Fox Mr. Sinister nevű mutánst akarja a film főgonoszának, a szerepre pedig nem más akar leszerződtetni, mint Daniel Craig-et.

A hírt persze egyelőre kizárólag pletyka szinten szabad csak kezelni, azonban ha kicsit belegondolunk, egyáltalán nem elképzelhetetlen. Hogy miért nem?

  • Daniel Craig a múltban már többször is kifejtette, hogy rettenetesen belefáradt a James Bond szerepbe, és egy efféle kiruccanás remek lehetőség lenne neki a változásra
  • A sztártól nem teljesen idegen a képregényadaptációk világa, 2011-ben a (szvsz. rettenetesen rossz) Cowboyok és űrlények főszerepét is elvállalta.
  • Channing Tatum-mal, aki a film címadó szereplőjét játssza, épp nemrég jött ki első közös filmjük, a Logan Lucky – A tuti balhé, ami egész jó visszatetszést aratott a nézők és a kritikusok körében egyaránt.

Mr. Sinister, polgári nevén Nathaniel Essex egy Londoni születésű (újabb jel) mutáns, akit egy, az X-fegyver programhoz hasonló kísérletben genetikailag átalakítottak. Mind a fizikai, mind a mentális képességei jócskán megerősödtek, képessé vált a telepátiára, az elmekontrollra és telekinézisre is. Elég idős, és rengeteg trükk van a tarsolyában.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..