Daniel Craig: Inkább felvágom az ereimet, minthogy még egyszer James Bond legyek!

8
379

daniel_craig_james_bondAzt már eddig is tudtuk, hogy a hamarosan mozikba kerülő Spectre – A Fantom visszatér után lejárt Daniel Craig James Bond-ként kötött szerződése, sőt, a színész azt is elárulta, hogy nem áll szándékában visszatérni a sorozatba. Egy nemrég készült interjúban azonban, amikor a visszatérés lehetőségéről kérdezték, olyan indulattal beszélt a dologról, ami előtt komolyan értetlenül állunk.

“Inkább eltörök egy poharat, és felvágom vele az ereimet. Nem, most biztosan nem. Szó sem lehet róla. Túl vagyok rajta. Végeztem. Tovább akarok lépni.”

Hogy a beskatulyázás feküdte meg ennyire a gyomrát, vagy pedig maga munka jelentett ekkora terhelést a színésznek, nem derült ki, a riporter azonban bátorkodott még arra is rákérdezni kit tudna elképzeli a szerepre maga helyett. Az előzmények tükrében annyira nem meglepő a válasz:

“Pont leszarom. Sok szerencsét mindegyiknek! Annyi érdekel az egészből, hogy jobb legyen, mint volt. Ez minden.”

8 HOZZÁSZÓLÁS

  1. De nagyon együtt érzek szegénnyel,hogy egy évtizedekre vissza nyújtható ikonikus szerepet,amiért persze sok millió dollárt kapott,nem akar többet eljátszani! Nálam meg az verte ki régen a biztosítékot,hogy anno pont ő rá gondoltak mint James Bond-ra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pfffffffffffff

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ