A hónap elején pletyka szinten már felreppent, hogy a Sony a Star Wars: Az ébredő Erő újdonsült sztárja, Daisy Ridley felé kacsintgat az előkészületi fázisban lévő új Tomb Raider film főszerepe kapcsán. Most kiderült, hogy a hír 100%-ig igaz, sőt maga Ridley is várja a hivatalos felkérést.
A THR riportere a hétvégén megtartott Empire Awards díjkiosztón – ahol mellesleg Ridley elnyerte “a legjobb női újonc” kategória fődíját – kérdezett rá a dologra, és az alábbi választ kapta:

“Igen, voltak már ezzel kapcsolatban megbeszélések. Már csak arra várok, hogy valaki azt mondja nekem, hogy: “téged akarlak, gyerünk, csináljuk! Próbálom minél jobban teleírni a naptáramat.”

A legtöbben úgy gondolták, hogy az ifjú színésznőnek a Star Wars miatt nemigen lesz ideje más projektre, az elhangzottak alapján azonban számíthatunk rá, hogy a két SW film között eltelt időben más filmekben is fel fog bukkanni.
John Boyega, Az ébredő erő másik újonca szintén jelen volt a díjátadón – és meg is nyerte ugyanannak a kategóriának a férfi fődíját -, és elárulta, hogy ő személy szerint akár azonnal Daisy-ek adná Lara Croft szerepét.

“Én játszottam az új Tomb Raider játékkal, és úgy hiszem, a filmek is ezen fognak alapulni. Amikor bekapcsoltam a játékot, szinte azonnal küldtem egy üzenetet Daisy-nek, amiben nagyjából ez állt: “Ez te vagy! Erre rá kell mozdulnod, te simán lehetnél Lara Croft.””

Mit gondoltok, a Star Wars ifjú sztárja át tudná venni Angelina Jolie-tól a stafétát? vagy inkább valami mást képzelnétek el a szerepre?

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ