Egy komoly blockbuster főszerepe még amúgy ismertebb színésznő életében sem piskóta, egy Daisy Ridley kaliberű, gyakorlatilag a semmiből érkezett sztárocskát pedig egyenesen a mennybe repíthet – az eddig csupán egy-egy sorozatos mellékszerepben feltűnő Ridley nevét a Star Wars: Az ébredő Erő óta egyre komolyabb szerepekkel hozzák kapcsolatba.
A nemrég felreppen Tomb Raider reboot főszerepe kapcsán egyelőre nem érkezett új információ, a tegnapi hírek alapján azonban szinte biztosra vehető hogy ő lesz a főszereplője a Paramount Pictures berkeiben készülő Kolma című filmnek, aminek a producere véletlenül éppen Az ébredő erő rendezője, J.J. Abrams.
A Kolma egy izraei tévéfilmen alapul, amiben egy ifjú nő túlél egy autóbalesetet, amelyben a pasija meghal. Amikor évtizedekkel később aa nő is meghal, választás elé kerül: visszatérhet a baleset helyszínére, hogy újrakezdje az életét, vagy újra egyesülhet szerelmével.
A forgatás pontos időpontja egyelőre nem ismert, de Ridley beosztását tekintve valószínűleg a Star Wars VIII és IX között lesz annyi ideje, hogy más filme(ke)t is bevállaljon.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ