Cymbeline – Milla Jovovich a modernizált Shakespeare adaptációban

2
352

Milla-Jovovich Michael Almereyda fogta William Shakespeare kevésbé ismert művét, a Cymbeline-t és cselekményét áthelyezte a jelenbe. Ed Harris, Ethan Hawke és Penn Badgley már a fedélzeten tartózkodott, A kaptár filmek lassítva zombikat hentelő színésznőjét, Milla Jovovich-ot is sikerült leszerződtetni a filmre.

Ahogy megszokhattuk, Shakespeare alkotása tartalmaz csalást és átverést, de ugyanakkor ebből természetfeletti beavatkozás sem marad ki. A modernizált változatban britek és rómaiak helyett korrupt zsaruk és drogot áruló kerékpárosok lesznek. Milla Jovovich alakíthatja Queent, a kirányőt, aki ravasz, agyafúrt manipulátor. Ed Harris a király karakterét keltheti életre, míg Penn Badgley lesz Posthumus, aki Imogen hercegnő szerelme lesz. Hamarosan talán az is kiderül, hogy ebben a verzióban az egyes figurák hol és mely közegben tűnnek fel.2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ó ez a kis átdolgozott Shakespeare mű most felcsigázott egy kicsit és nem csak Milla miatt. Nevessetek ki, de szerintem az átdolgozott Rómeó és Júlia sztori (DiCaprio-val) is remekül működött anno mozivásznon és külön megkoronázta a filmet a “szöveghűség”. Röviden: jó volt. Na most abban bízok, hogy ez az új modern környezetbe helyezett Shakespeare mű ismét működni fog.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..