Idén nyáron lehetett hallani először A védelmező 2-ről, az akkori beszámolók szerint a Sony 2017. őszére tűzte ki a bemutató dátumát. A rajongóknak most van egy jó és egy rossz hírünk is: a jó az, hogy Antoine Fuqua rendező visszatérése immár megerősített tény, a rossz viszont az, hogy a film 2017. őszén egészen biztosan nem kerül a mozikba, ugyanis a jelenlegi tervek szerint csupán akkor fogják elkezdeni a forgatást.
Todd Black producer, aki a színész/rendező páros A hét mesterlövész filmjében is velük dolgozott, a Collider magazinnak adott némi friss infót a filmről:

“A forgatókönyv készen van. Denzel időbeosztásán múlik, mikor kezdjük a forgatást. Valószínűleg jövő szeptemberben, de lehet hogy előbb, ez egy másik Denzel-lel közös filmünkön múlik. Kicsit még dolgoznunk kell rajta, aztán elkezdjük a kasztingot, először a főgonosz szerepére.

A producer elárulta azt is, hogy a A védelmező folytatása – ami egyébként Denzel Washington legelső folytatása is egyben – valószínűleg IMAX formátumban lesz leforgatva.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ