A film körül zajló éles viták ellenére egy dologban mindenki egyet ért a Batman Superman ellen kapcsán: a 60 kilót is alig verő Gal Gadot lenyűgözően alakította az amazon harcos Wonder Woman-t, gyakorlatilag inden egyes jelentben, amiben szerepelt, lemosta a vászonról a két címadó hőst. Ráadásul nem csupán külseje, de a harci képességei miatt sem kell szégyeneznie – a filmben látott jelenetek alapján nyugodt szívvel összeeresztenénk akár Supermannel is, és nem biztos hogy az acélemberre kötnénk a fogadást…
Röviden összefoglalva, még ha Az igazság ligája filmmel kapcsolatban vannak is félelmeink, a jövő tavasszal mozikba kerülő Csodanő szóló filmet igencsak várjuk.
Gal Gadot a napokban az IGN-nek adott egy interjút, amiben elárulta, hogy saját filmjében egy kissé mást karaktert láthatunk majd, mint a BvS-ben.

“Normális esetben megkapod a forgatókönyvet, és elkezdesz dolgozni a karakteren, megnézed a kezdetet, és hogy hova fejlődik a végére. A BvS-ben a végeredménynél kellett elkezdenem. Az önálló Wonder Woman film lesz az igazi első alkalom, amikor elmeséljük nektek Wonder Woman “felnövését”. Vissza fogok utazni az időben. Wonder Woman teljesen más lesz, mint amit a BvS-ben láttatok. Sokkal tisztább, naivabb, egy ifjú idealista, aki nem érti az emberi lét komplexitását. A BvS-ben már igazán szuper, sokat megtapasztalt karakter. Lenyűgöző fejlődésen megy keresztül.”

A Csodanő film három idősíkon fog zajlani – saját hazájában Themyscira-ban, az I. világháborús Londonban, valamint napjainkban – és további mozaikdarabkákat ad Az igazság ligája megalakulásához.
Mozibemutató: 2017. március 29.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ