Cry Macho a címe Schwarzenegger következő filmjének

7
291

Arnold SchwarzeneggerMár írtunk róla, hogy Arnold Schwarzenegger szerepelni fog a Terminator 5. részében, azonban most kiderült, hogy nem az lesz a soron következő filmje. A nemrég visszavonult kormányzó lesz ugyanis a főszereplője a Cry Macho című drámának, mely N. Richard Nash 1975-ös regényén alapul. A filmet Az igazság ára rendezője, Brad Furman készíti, a producer pedig a kétszeres Oscar-díjas Al Ruddy (A keresztapa, Millió dolláros bébi) lesz. Ruddy már régóta meg akarta filmesíteni a történetet, és a főszerepre már vagy tíz éve Schwarzeneggert nézte ki, csak épp közbejött a színész politikai karrierje. A film forgatása várhatóan már idén nyáron megkezdődhet.
A Cry Macho egy tapasztalt lovas oktatóról (Schwarzenegger) szól, akit nemrég küldött el a főnöke. Mivel nem tudja mihez kezdjen, ráadásul le is van égve, így beleegyezik, hogy egy csekély összegért cserébe elrabolja volt főnöke 11 éves fiát, a férfi gazdag, mexikói ex-feleségétől. A dolgok furán alakulnak, amikor kiderül, hogy a nő szíves-örömest megválna a kelletlen kamasz fiútól.


7 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..