Tom Cruise lehet a The Man from U.N.C.L.E. főszereplője

4
136

BoszorkányvadászokA Warner évek óta szeretné elkészíttetni a The Man from U.N.C.L.E. sorozat filmváltozatát, ezidáig kevés sikerrel. Először David Dobkin próbálkozhatott, de a Londoni csapás (Shanghai Knights) alkotója gyorsan más vizekre evezett. Ekkor jött a képbe Steven Soderbergh, ő viszont Guy Ritchie-nek adta át a stafétabotot, ennek is már lassan két éve. A főszerepre kinézett George Clooney Soderbergh távozása után lépett le, a stúdió tett ajánlatokat  más színészeknél is, de Michael Fassbender, Johnny Depp, Joel Kinnaman és Channing Tatum sem szerződött le.

A stúdió most éppen Tom Cruise-zal egyeztet,  elég jók az esélyek, hogy rábólintson a filmre. Cruise játszhatná Napoleon Solót, aki az ellenséges ügynököket és kémeket különféle kütyük segítségével kapták el, legnagyobb ellenfelük a T.H.R.U.S.H. volt. A 60-as években futott sorozat természetesen a hidegháborús helyzetet lovagolta meg, Robert Vaughn és David McCallum játszották a főbb szerepeket.

Ha a film nagy siker lesz érkezhet a folytatás is, ezzel Cruise behúzhat magának egy újabb strigulát a “Franchise-ok, amelyekben szerepeltem” rublikába. Eddig már ott van a Mission Impossible és a Jack Reacher, talán a Top Gun 2-ből is lesz valami.


4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. nem lenne ez rossz,de itt egy párosról szól a sztori.mondjuk Ewan McGregor mehetne mellé.rövid részeket láttam az eredetiből,tök jó volt.amugy Robert Vaughn jól csinálta.mindig jegyzett sztár volt bár sosem az élvonal, de nem is zuzta szét magát.ja és még él az öreg harcos.naja akkor mit mondjunk KIRK DOUGLASRÓL.(nálam örök első)

  2. A Jack Reacher eleve franchise-nak indult és nemrég a stúdió is megadta az engedélyt a folytatásra. Ahogy én láttam az általános vélemények eléggé pozitívak voltak, nem kizárt, hogy a következő rész többet fog hozni, mint rongyos 215 millió:) A Top Gun még nem franchise, de könnyen azzá válhat, ha megvalósul a folytatás.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..