Crimson Peak – Benedict Cumberbatch horrorban

3
103

Sotetsegben_Star_Trek_3Benedict Cumberbatch 2002 óta aktívan szerepel filmekben és sorozatokban, ám a nagy áttörés 2010-ig váratott magára, amikor a képernyőre került a körberajongott Sherlock széria. Nem túlzás, ha azt mondom, hogy ezt követően figyeltek fel az angol színészre, Guillermo del Toro is megkereste és leszerződtette a Crimson Peak horrorjára. A filmben rajta kívül játszani fog Charlie Hunnam, aki A tűzgyűrű sci-fi akcióban már dolgozott együtt del Toroval és Emma Stone is emelheti a produkció színvonalát. A forgatókönyv del Toro és Matthew Robbins tollából származik, ezt most Lucinda Coxon és a folyamatosan elfoglalt rendező pofozza át, hogy még félelmetesebb és ijesztőbb legyen. Sajnos a történet nem ismert, de a direktor bevallottan rajong a 70-es évek horrorfilmjeiért, nem kizárt, hogy a Crimson Peakkel tisztelegni kíván a korszak előtt.


3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ennek örvendek. Jó látni azokat a sorozat színeszeket akiket kedvelek más filmekbe. Charlie Hunnam-t és Benedict Cumberbatch-et is kedvelem. Kíváncsian várom mi fog ki sülni ebből.

  2. Nagyon helyes! Ez a Cumby ugyanaz az eset volt már évek óta, mint mondjuk Mickey Fassbender avagy éppenséggel Tom Hardy: szerepről-szerepre látni rajtuk, hogy igazi tehetségek, de mégsem foglalkoztatják őket eleget. Mígnem aztán csak jön egyszer egy alakítás és onnantól kezdve meg…

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..