Crash bandits – John McTiernan helyett Rob Cohen

5
75

robcohen1 Rob Cohen rendezheti meg a Crash Bandits kalandfilmet, amelyet eredetileg John McTiernan vezényelhetett volna le, azonban ő éppen a sitten csücsül, mert hazudott az FBI-nak és illegális lehallgatással bízott meg egy azóta szintén elítélt magánnyomozót. A film két rivális kincsvadászról szól, akik régi lezuhant repülőroncsok megtalálására szakosodtak. Ezúttal az Amazonas sűrű dzsungelében kalandozhatnak, a legjobb és a legszerencsésebb hatalmas nyereségre tehet szert. Korábban Hayden Christensen lehetett volna az egyik főhős, arról nincs információ, hogy még kitart-e a film mellett. A forgatókönyvet Michael Stokes írta, ám Cohen megbízta Johnny Martint, hogy dolgozza át a történetet. Martin tette le az asztalra az Alex Cross szkriptjét is.


5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem tudom, de jobb lett volna ha nem kerül sittre. Ha szabadon lenne, és ő rendezte volna Drágább, mint az életedet, akkor kaptunk volna egy ütős Die Hard 5-öt.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..