Chuck Szuper kapitánya Amerika kapitány akar lenni

1
643

ryan_americaAz USA Weekend egy interjút készített Ryan McPartlin-nal – ő játssza szuper kapitány szerepét a Chuck sorozatban – aki azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná Amerika kapitány szerepét a hamarosan készülő Marvel képregény adaptációban.
“Több internetes fórumban is beszéltek róla, hogy jó Amerika kapitány lennék, és nem mondhatnám, hogy távol áll tőlem a szerem. Szívesen eljátszanám.” – nyilatkozta ” Az ügynököm nyitva tartja a fülét és várunk, lesz-e valami lehetőség”
McPartlin korábban a Superman Return főszerepéért is ringbe szállt, de Brandon Routh-ra esett a választás. A Chuck-ban viszont kapott egy kis revansot a színész, amikor Routh vendégszereplőként megjelent egy részben a következő mondta neki: “Te rohadék. Elloptad, ami az enyém”.
A sorozat főszereplőjének, Chuck-nak, azaz Zachary Levinek is voltam szuperhős ambíciói: Játszani szeretett volna a Thor-ban, ám ez időzítési gondok miatt nem jött össze, valamint szintén szívesen szerepelne az Amerika kapitány soroztban (a felépítése miatt, gondolom nem a címadó szerepben)


1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..