Chuck Norris miatt nem káromkodnak A feláldozhatók 2-ben.

33
400

chuck_norrisRövid kérdezősködés után teljesen világossá vált, hogy gyakorlatilag minden akciófilm-rajongó közös akarata, hogy Chuck Norris is szerepeljen The Expendables – A feláldozhatók 2-ben – Stallone bácsi ezt el is intézte nekünk. A legújabb hírek szerint azonban Chuck Norris szerepeltetése egyben azt is jelenti, hogy a korhatárosnak szánt film a PG-13-as, azaz KN kategóriába kerülhet.
“Az Expendables 2. forgatókönyvében nagyon sok vulgáris párbeszéd volt, ami miatt a fiatal korosztály nem tudná megnézni a filmet” – nyilatkozta Norris a Gazeta lengyel újság riporterének. “Én nem adom a nevem ilyen filmekhez. Azt mondtam nekik, hogy nem fogok részt venni benne, amíg a közönséges kifejezéseket nem távolítják. A producerek elfogadták a feltételemet, és a film korhatás nélkül megtekinthető lesz.”
A filmet az MPAA még nem sorolta be egyik kategóriába sem, így Norris állítása egyelőre kétséges, de ahhoz hogy tényleg az említett kategóriába kerüljön, az erőszakos jeleneteket is jócskán vissza kell fogniuk, aminek sokan nem örülnének. Meglátjuk….


33 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Ez remélem hülyeség, mert az első rész 16-os karikája káromlás nélkül is 16-os maradt volna (vér, itt-ott leszakadó testrészek, stb.)
  Nem rossz franchise az Expendables, de bloody action nélkül félek, gyenge lesz. Remélem rámcáfolnak. 🙂

 2. Mi az, hogy nem tudná megnézni a filmet? Ilyen szigorúk a mozik külföldön? De ha még így is van, torrenten akkor is megnézné mindenki szarva a korhatárra… Felháborító.

 3. Mindig is rühelltem ezt a nyomorékot, aki abból él meg, hogy köznevetség tárgyát képezi, és aki megnézi ezeket a szánalmas Zs kategóriát sem elérő filmjeit, csak azért teszi, hogy jót röhögjön, mennyire szánalmas már ez a csávó. Nem, hogy örülne, hogy részt vehet egy mozifilmben, még ilyen szarságokkal jön, hogy az ő igényeinek milyen film felel meg…

 4. Nem tudom most mit vagytok úgy odáig emiatt: az első rész káromkodással és vérengzéssel együtt is nevetséges volt, ergo az újabbat sem lehet már majd túlzottan “elrontani” csak azzal, hogy szebben fognak beszélni benne. 😀

 5. Oh shit! EZ ROSSZ HÍR! Nem akarok gyerekes akciókat látni, azt hittem az év legjobb akció filmét láthatom majd! Erre ez! 🙁 Hát remélem ha nem csúnya szavak lesznek benne, akkor legalább valami szellemes párbeszédek vagy ilyesmik… EZ rosszul érintett! Akkor csak Chuck szövegét tegyék jóra, azt jól van, többi meg mehet úgy ahogy van!

 6. “Na ide figyelj Jean-Claude!Ha nem haragszol,most egy 180 fokos fordulattal nyújtott lábbal fejrúgást viszek be,aztán bocsi,de biztos vérezni fog a nózid,úgyhogy elrántják a kamerát!Kérlek tisztelettel…!”
  Mellesleg a 13 év alattiak nem káromkodnak?Ha nem vigyázunk még kenterbe is vágják az embert:-)

 7. ez vérlázító!!!!ki nem szarja le a tiniket???nem csak ők léteznek!
  érdekes hogy a kilencvenes meg nyolcvanas években müködőtt a káromkodás dolog és akkor is voltak tinik.Akkor ne legyen benn Norris.annyira nem érdekel.Elne baszák!remélem Sly nem megy bele mert akkor annyi a véres részeknek és az a film halálár jelenti!

 8. Igazából bekaphatja az összes cenzúra meg gyerekvédő, hülyeség az egész. Ha nagyon akarja nem moziban hanem neten nézi, oszt annyi… Meg amilyen mesék vannak már, ott persze szabad, egy “badass” akciófilmben meg nem? Na jóvan…

 9. f@xa…
  Azt hiszem felfedezem a 13-om karikás fül- és szem védőt. Ezt majd a gyerekek fejére lehet installálni a moziban és a durva jeleneteknél leveszi a hangot és kitakarja a képet.
  GAZDAG leszek!!!!! XD

  Bár nekem volt ilyen anno… úgy hívták: Anya.
  Ezért láttam az a Nyolcadik utas: a halál-t 14 évesen xD

 10. Chuck megmondta Slynak, hogy nem lesz csúnya beszéd különben belehajítalak a napba titeket stábostól, Van Damme-ostól meg Willisestől együtt! Szóval ezt muszáj volt bevállalnia Szilveszternek. 😀

 11. Érdekes én egyre jobban várom hogy milyen lesz benne Van Damme.olyan jó kis bad karakter kéne neki mint a fekete sas-ban,vagy a dupla dinamit vagányabb Jean-Claudja.fasza lesz ez, nem fogják elb….i,meglátjátok.csak verjék össze jól egymást.egy Van Damme v/s Norris bunyó lenne a csúcs.meg Dolphnak is odarakhatnának vmi gigát.de egy Van Damme és Jet Li box se lenne rossz.

 12. mondjuk a Diesel vs Rock bunyóval magasra rakták a lécet. ha van film amiben lepipálhatják azt, az ebben kell, hogy legyen.az milyen lenne, ha BRUCE LEE még élne,és benne lehetne ebben a filmben.egy LEE vs NORRIS 2-t.(belegondolni is fáj hogy milyen filmektől estünk el,hogy olyan fiatalon elment közülünk)

 13. Talán megvan kivel rendezhette volna mondjuk Dolph újra a cehhet.Matthias Hues”békét hozzok nektek”-el nem lett volna rossz.(az egy rendes arcberendezés volt)a gonoszok közé simán mehetett volna még Bolo Yeung is

 14. állitólag meg van erősitve (Sly is)PG13 lesz az expendables2.hát gondolom nem volt elég a 100milkos amcsi bevétel ,jobb a 200milla.kár ezért az egészért(az embernek ilyenkor beindul a gyerekkora és ujra akarja látni a hőseit ahogy szétverik egymást)ebből vszinű ilyen családi akcio-kaland lesz dörmögő öregharcosokkal.

 15. Már ha ez így alakult, akkor remélem, hogy esetleg csinálnak egy 3. részt és ot fröcsög a vér meg minden. Chock Norris meg húzzon a p…ába. Hogy Ro…na meg ott ahol van.

 16. “Sylvester Stallone megerősítette a tegnapi hírt, mely szerint PG-13 besorolást kap az Expendables 2, valamint azt is elárulta, hogy Jean Cluade Van-Damme nagyon jó alakítást nyújt a filmben, és rá is nagy hatással volt legendás kollégája jelenléte.”

  Most olvastam.

 17. Van Damme!!!figyeljétek meg ő lesz a legjobb.eleve hálásabb egy bad karakter,meg szerintem neki azok sokkal jobban is álltak(nem volt sok,de volt egypár) mint a jóságos csupasziv harcos.hát legalább a fater elviszi a kölyköket,hogy milyen volt az igazi rock’n’roll.

 18. Isu: Nekem is az egyik kedvenc színészem,sly is meg arnold is
  és tök jó hogy most lesz egy olyan film amiben mind 3 kedvenc szinész egy közös filmben szerepel.. Van damme-vel kapcsolatban pedig annyi hogy Jó lenne már ha jönne a “The Eagle path” és a “The Assassination Games” című filmjei 🙂 zsír volna.. gyűjtőm a Van damme-os filmeket eredetikben megvettem idáig minden filmjét már csak azok hiányoznak 🙂 meg majd a feláldozhatók 2 t is 🙂

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..