Chuck Norris és John Travolta a The Expendables 2-ben

19
95

expendables_poszterekEgy ideje már alábbhagyott a hype A feláldozhatók 2 /The Expendables 2/ szerelőivel kapcsolatban, a bolgár Nu Boyana Studios – éppen ott zajlik a forgatás – elnöke, David Varod azonban egy interjú alatt újabb morzsákat hintett el a filmről: nevezetesen azt, hogy Chuck Norris és John Travolta is szerepel a nagy sikert aratott The Expendables – A feláldozhatók folytatásában.
“Sylvester Stallone, Jason Statham, John Travolta, Arnold Schwarzenegger, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Mickey Rourke… és még ki? Ja, persze, Bruce Willis. A rendező pedig Simon West, aki szintén jó név a szakmában. Már itt van, és elkezdett dolgozni a filmen. Úgy hiszem, a folytatás még jobb lesz, mint az első rész.”
Travolta és Norris neve már egy korábbi pletykában is szerepelt, megerősítés azonban nem érkezett hozzá így hajlamosak voltunk marketingfogásnak tekinteni – úgy tűnik, tévesen.
A forgatás szeptember közepén fog elindulni, a film nemzetközi bemutatója 2012. augusztus 17.


19 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A színészgárda eddig is durva volt, de most…. :).
    Ja és remélem, hogy nem Chuck lesz a főgonosz, mert akkor ugye előre lehet tudni a végkimenetelét a történetnek 😀 :D.

  2. Seagal nem tűnhet fel,mert Van Damme menedzsere kikötötte,hogy nem vehet ebben részt,különben Van Damme,nincs Damme…Seagal egyébként sem erőltette a dolgot.

  3. És Jet Li hol marad? Úgy hallottam ő is bent lesz.Na meg Steve Austin(aki ugyan meghalt az elsőbe, de imdb-n láttam a szereplők között).Hát jövőre is lesznek jó kis filmek, amikből lehet majd csemegézni.Ezt nagyon várom.Az egy nagyon bejött.

  4. Ennyi akcióhős egy filmben, az első rész sem volt rossz, pedig mennyi akcióhős szerepelt benne. Ez akkor milyen lesz? És ez az új információ. Chuck Norris és John Travolta is szerepel az Expendables 2-ben. Fantasztikus lesza film és persze akciódús.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ