Chuck Norris A feláldozhatók 2-ben???

10
113

chuck_norrisVan valaki, aki nem látná szívesen Chuck Norris-t Sylvester Stallone A feláldozhatók 2-jében? Kétlem. A magányos farkas, az egyszemélyes Delta kommandó, a pörgőrúgások mestere a legújabb – sajnos meg nem erősített – hírek szerint komoly esély van rá, hogy Norris szerepeljen az akció-ikonokat felsorakoztató The Expendables 2-ben, Stallone-nak azonban a Kung Fu Panda 3-mal kell megküzdnie a színész kegyeiért. Norris nem az első lenne a pandalírozó feláldozható szereplők sorában, Jean Claude Van-Damme ugyanis jelenleg is a Kung Fu Panda 2-ben szinkronizál, Krokodil mester hangját szolgáltatja.
Jonathan Aibel és Glenn Berger, a Kung Fu Panda 2 írói a következőt nyilatkozták Chuck Norris lehetséges részvételéről: “…Ő nem lehet csak egy egyszerű daru, vagy ilyesmi. Valami nagy kell neki, valami fogakkal..”
Nos, a fenti sorok ugyan nem túl meggyőzőek, de bízzunk benne, hogy sikerül egy lavinát elindítani, amivel Chuck Norris valóban belesodródik A feláldozhatók forgatásába. Várjuk a további híreket.


10 HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..