Bár az eddig érkezett hírek alapján mindenki azt gondolta, teljesen reboot-olni fogják a Mortal Kombat franchise-ot, a legújabb információk a stúdió mégis úgy döntött, hogy folytatni akarja a történetet, méghozzá az első rész egyik ikonikus karakterével, a Christopher Lambert által alakított Raiden-nel a fedélzeten. A színész a Loaded-nek beszélt arról, hogy a film merőben más lesz, mint az első két rész volt.

“Nagyszerű elképzelésük van a harmadik filmre. Nagyon más lesz, mint az eddigiek. Az időben fogunk utazni, de egy igen speciális módon. Képzeld el, hogy a karakterek London közepén harcolnak, majd amikor átesel egy ablakon, hirtelen New York-ban, egy taxi tetején találod magad.”

Lambert elárulta azt is, hogy azért nem szerepelt a Mortal Kombat 2. – A második menet-ben, mert nem tetszett neki a forgatókönyv, sőt azt is hozzátette, hogy magát a filmet is elég rossznak tartja.

A New Line Cinema már 2011 óta tervezgeti a franchise felélesztését, tavaly már leszerződtették James Wan-t producernek, a forgatókönyv megírására pedig Oren Uziel-t és Dave Callaham-ot fogadták fel. A jelek szerint a szkript már készen van, és elkezdték a tárgyalásokat a főszereplőkkel is. Reméljük nem kell újra hosszú hónapokig várni a további fejleményekre.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ