Chris Rock lesz a 2016-os Oscar gála házigazdája

0
3043

Chris_RockHivatalosan is bejelentették, hogy a Stand Up komikusból színésszé, majd később producerré, rendezővé és egy rakás mássá avanzsált Chris Rock lesz a 2016-os, számszerűleg 88. Oscar díjkiosztó gála házigazdája. Rock nem először nyeri el ezt a megtiszteltetést, 2005-ben is ő vezényelhette le a filmes szakma csúcsát jelentő rendezvényt. A díjátadóra 2016. február 28-án vasárnap kerül sor, magyar idő szerint elvileg hajnali fél egytől. David Hill és Reginald Hudlin, a show producerei elismerően nyilatkozott az új házigazdáról:

“Chris Rock a szórakoztatóipar egyik legértékesebb alakja. Komikus, színész, író, rendező, dokumentumfilmes – mint kipróbált. Fenomenális lesz az Oscar házigazdájaként”

Rock manapság elég keveset szerepel a filmvásznon, inkább televíziós sorozatok kapcsán lehet olvasni a nevét – ott is főképp, mint producer. legutóbbi filmje (a forgatókönyvet, a rendezést, és a főszerepet is magára vállalta), a kritikus körében nagy elismerést aratott Az öt kedvenc a hazai mozikban nem is került bemutatásra, egyenesen DVD-n végezte.

NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ