Chris Hemsworth már több filmben is megvillantotta a komikus vénáját, ám Thor szerepe eddig egy-két apró poénon kívül nem sok teret adott a humornak. A színész két önálló film és néhány Bosszúállók után már kifejezetten unta a szerepet, és az igazság az, hogy lehet, hogy a nézők is kezdték unni, a 2013-as Thor: Sötét világ ugyanis egyike a legkisebb bevételt elért Marvel filmeknek.

Mindez azonban a Thor: Ragnarök-kel gyökeresen meg fog változni, a film felvállaltan az eddigi egyik leghumorosabb Marvel film lesz, Thor karakterét pedig nemes egyszerűséggel újra “újrateremtik” benne.
Chris Hemsworth beszélt is egy kicsit erről a “újrateremtésről”, amit Taika Waititi-vel közösen, nagyon tudatos módon dolgoztak ki.

“Ez volt a tervünk. Megsemmisíteni őt, megsemmisíteni a világát, mindent amit ismer és mindenkit, akit szeret, majd újratermeteni őt. Egy olyan bolygón van, ahol mindenki más is piszkosul erős. Ebben a tekintetben egy teljesen hétköznapi fickónak számít. A kutyát sem érdekli, hogy Asgardnak hercege, vagy micsoda. Ez nem jelent semmit ezen a planétán. Teljesen le akartuk csupaszítani és sokkal hihetőbbé tenni. Kicsit már untam is, ahogy el kellett játszanom. Valami mást akartam.”

Hemsworth kicsit beavatott minket abba is, hogyan formálták a filmet a rendezővel.

“Taika Waititi, a rendező egy igaz zseni, és a szokásostól kicsit elérő, nagy fura humora. Megegyeztünk benne, hogy a már ezerszer elmondott dolgokat nem ismételjük újra. Szóval bármi csak egy kicsit is ismerős volt, azonnal kidobtuk az ablakon, és egy másik irányba fordulva újrakezdtük. Nagyon messze mentünk, nem tudom, talán túl messzire is. De pokoli jó szórakozás volt, teljesen más lesz, mint amit eddig csináltunk.”NINCS HOZZÁSZÓLÁS

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..