Chloë Moretz 7 éves korában kezdte a filmezést, most, 19 évesen pedig már 55 film/sorozatszerep áll a neve alatt az Imdb-n. Az egyik legígéretesebb fiatal színésznőként tartják számon a szakmában. Az ifjú sztár a múlt heti Deauville-i Filmfesztiválon azonban váratlan bejelentést tett: elárulta, hogy a közelmúltban átélt egyfajta “tisztánlátás” pillanatot, és úgy döntött, egy időre felhagy a filmezéssel. Ráadásul nemhogy nem vállal el több szerepet, de a már folyamatban lévő filmjeiből is kilépett.
A The Hollywood Reporter riporterének egy beszélgetésben elárulta a miértet is: úgy érzi, teljesen elvesztette a fókuszt, és lassan azt vette észre, hogy a igazi színészi teljesítmény helyett egyre inkább a Box Office eredményekre koncentrál.

“Szóval megnyomtam a piros gombot az összes filmemnél. Szeretném átértékelni a szerepeimet, és újra megtalálni önmagam. Rájöttem, hogy le kell lassítanom.”

Moretz nem nevezte meg, hogy pontosan melyik film forgatása közben jött el az említett pillanat, de a legtöbben arra tippelnek, hogy az Universal Pictures A kis hableány-ának élőszereplős változatától beszélünk, aminek főszerepére tavaly szerződött le.
Az ifjú sztár szerencsére nem fog teljesen eltávolodni a filmes szakmától, színészkedés helyett azonban a produceri vonalon fog ténykedni. Jelen pillanatban két tévés projekten is dolgozik, amelyekre állítólag már le is csapott az egyik televíziós csatorna.
Két Chloë Moretz filmet még mindenképp láthatunk (reméljük hamarosan) a November Criminals és a Brain on Fire a Torontói Filmfesztiválon már bemutatásra is került.

1 hozzászólás

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ